Thorbecke Scholengemeenschap afdeling PrO

De Thorbecke Scholengemeenschap is een school voor openbaar voortgezet onderwijs. De Thorbecke VMBO/Pro Russenweg is een onderdeel van de Thorbecke Scholengemeenschap, maar het is een zelfstandige school. Op deze locatie wordt praktijkonderwijs en de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg aangeboden.
De Thorbecke SG-locatie VMBO/Pro Russenweg is gelegen dichtbij het centrum van Zwolle. De afdeling Pro heeft ongeveer 140 leerlingen. De leerlingen van Pro hebben een eigen afdeling in  de school, waar ook de praktijklokalen zijn.
Ook maken onze leerlingen gebruik van de locaties ‘Thorbecke in Bedrijf’. Leerlingen zijn aan het werk in de Hema, Zorgcentrum de Nieuwe Haven, Stichting Kringloop Zwolle en het Circulaire Ambachtscentrum aan de Sleedoornstraat.