Groep 7/8

Jouw kennis in de praktijk. Doen dus!

Bereid je voor op de praktijk van morgen

Op het Thorbecke maak je kennis met de praktijk van morgen. Door letterlijk je handen uit je mouwen te steken. Door te doen dus! Niet voor niets staat onze school op een bedrijvenpark. Dé plek voor mooie ideeën en techniek! Dé plek waar we jou wegwijs maken in de beroepen van later. We zitten er middenin!

Naast alle theorievakken krijgt ook gelijk vanaf het eerste jaar praktijk. Onze vijf praktijkstromingen laten jou oriënteren op de toekomst.

Ontdekken en leren doen we samen. Samen met alle leerlingen en onze docenten en ondersteuners. Maar ook met bedrijven en instellingen, met de gemeenschap dus.

Zodat jij zelf de verantwoordelijkheid leert te nemen in je eigen leerproces, je op eigen benen leert te staan, weet wat je wilt en trots bent op jezelf.

 

Ontdek de praktijkstromingen

Lees over ons onderwijs

Agenda Open dagen 2022/2023

Juli 2024

dinsdag 9 juli

Kennismaken nieuwe leerlingen

Opendagen en Vip-tours voor Groep 7/8

Dit jaar hebben we geen open dag maar een open jaar! Het hele jaar door zijn er mogelijkheden om onze school te leren kennen. Wat is er allemaal te zien, te horen en te beleven? Kijk in onze agenda en schrijf je in!

De open avonden zijn uiteraard ook vrij toegankelijk zonder inschrijving! Wees heel welkom op onze school! Wees welkom tussen 18.00 en 20.30 uur.

Ook hebben wij een vakschoolavond waar je alvast een uurtje bij ons op school aan de slag kan gaan. Ervaar het in de praktijk! Klik op onderstaande button om je aan te melden!

Schrijf je in voor een open avond

Schrijf je in voor een VAKSCHOLEN avond

Schrijf je in voor een VIP middag

 

Neem een kijkje in het gebouw

Bekijk de meestgestelde vragen

1
Wat valt er te kiezen?

2
Zijn er ook buitenschoolse activiteiten?

3
Moet je alle praktijkvakken bij jullie op school doen?

4
Hoe zit het eigenlijk met lesuitval?

5
Wat voor cursussen bieden jullie aan?

Sfeerimpressie

Bekijk de video’s.

 

Realisatie: