Praktijkstromingen

Praktijkstromingen

Jouw kennis in de praktijk. Doen dus!

Hou jij ervan de handen uit je mouwen te steken? Dan ben je bij PrO aan het goede adres. Bij PrO mag je meteen al aan de slag in de praktijk. We hebben vijf praktijkstromingen en de eerste twee jaar mag jij gaan ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. We doen dat in drie stappen.

Ontdek onze praktijkstromingen

1

Techniek

Hou jij van doen, ontdekken, dingen uitproberen, en ben jij ook vaak nieuwsgierig hoe alles werkt? Dan is Techniek wat voor jou! Je leert hier samen werken en maakt gebruik van allerlei verschillende technieken.

Ontdek onze praktijkstromingen

2

Horeca

Vind je het leuk om gasten naar de zin te maken? Dit kunnen gasten zijn die in een restaurant of hotel komen eten of een avondje koken voor vrienden of familie. Of simpel weg een bestelling doen in een bakkerij dat maakt voor jou niet uit.

Ontdek onze praktijkstromingen

3

Zorg en dienstverlening

Een goede hygiëne staat bij dit vak voorop. Je leert hier alles over verzorgen zaken regelen voor jezelf maar daarnaast ook voor een ander.

Ontdek onze praktijkstromingen

4

Groen

Heb je interesse in alles met een stuur of motor en ben je niet bang voor vieze handen? Ben je een echte doorzetter die graag vakwerk wil leveren? Dan is dit zeker iets voor jou!

Ontdek onze praktijkstromingen

5

Winkel, handel en logistiek

Je richt je op de detailhandel en leert je eigen onderneming draaiende houden. Een ondernemer heeft alles op orde en kennis van zaken. Je leert het logistieke systeem kennen en regelt je eigen administratie.

Branchegerichte Cursussen

Vakdiploma’s halen voor later!

Leren doen we op school, maar vooral in de praktijk. In de praktijk krijg je nu eenmaal je vaardigheden het beste onder de knie. In de stageklassen kun je daarom de branchegerichte opleidingen gaan volgen, waarmee je een vakdiploma of certificaat kunt halen. Je kunt onder meer kiezen voor opleidingen in de branches metaal, winkel en handel, zorg, dienstverlening, groen en techniek. Jouw keuze hangt helemaal af van jouw interesses. Deze vakdiploma’s helpen je straks om een goede baan te vinden of sluiten heel mooi aan bij je vervolgopleiding.

Lees hier alles over deze extra mogelijkheid van Thorbecke PrO.

 

Wil je meer weten? Of het zelf ervaren?!

Realisatie: